Remetinečka cesta 75/C
+ 385 98 99 49 423
info@sweet-lab.hr

Radionice

 


 

Radionice u najavi

Rezervacije i plaćanje

RADIONICE U STUDENOM

Puno vas je imalo želju naučiti neke nove slastice, ali mjesta su se brzo popunila. Upravo iz tog razloga ponavljamo neke od radionica, ali najavljujemo i nove, još atraktivnije.

Požurite i ne propustite naučiti izrađivati jedinstvenu Francusku slasticu, zanosne slatke male praline, atraktivnu tortu ili višenamjensko vučeno tijesto.

Poklon bonom za radionicu izrade slastica iznenadite vama dragu osobu kao rođendanski poklon ili samo kao znak pažnje.

Organizirajte jedinstveni i nezaboravan team building kako bi vaš tim bio još bolji i uspješniji.

Proslava rođendana dosadna kao i svake godine ili nešto nezaboravno…………...razmislite!

Ako ste totalna neznalica – NIJE važno. Ako znate raditi kolače……..NIJE važno. Naše radionice su namijenjene za sve razine znanja.

I na kraju ono što je najbolje - slasticu koju naučite izrađivati nosite kući!!!

Kontaktirajte nas s povjerenjem, a neki od naši prijedloga ovoga puta su:

3.11.2022. ČETVRTAK u 18.00 sati

MILLE FEUILLE S KOKOSOM, BIJELOM ČOKOLADOM I MALINOM - JOŠ 2 SLOBODNA MJESTA

Odvažimo se napraviti ovaj prefini desert. Na ovoj slatkoj radionici naučit ćemo  način i tehniku kako ispeći lisnato tijesto tako da ima puno lisnatih slojeva i prekrasnu boju.

  • Što je važno kod valjanja a što kod samog pečenja tijesta?
  • Da bi naš Mille Feuille bio što atraktivniji skuhat ćemo finu kremu s kokosom  koji se savršeno uklapa sa slatkoćom bijele čokolade.
  • Uz ovu nezaobilaznu kombinaciju dolaze i maline, a u kojem obliku neka to bude malo iznenađenje.

Naučite napraviti ovaj desert. Ponesite ga kući i iznenadite svoje prijatelje ovom modernom francuskom slasticom.Da bi naš desert na kraju bio što atraktivniji napravit ćemo i specijalnu dekoraciju. Iznenađenjima nikad kraja.

Čekamo vas na staroj adresi.

535,00 kuna (71,00 €) (tečaj 7,53450)

9. i 10.11.2022. SRIJEDA I ČETVRTAK u 18.00 sati (DVODNEVNA RADIONICA)

IZRADA I DEKORIRANJE TORTE NOVIM, MODERNIM TEHNIKAMA U SLASTČARSTVU - POPUNJENO

Radit ćemo tortu u slojevima tj. našu jabuku pretvorit ćemo u zanimljivi i sočni disk koji ćemo staviti u sredinu torte da bi nam torta u presjeku bila što zanimljivija i ljepša.

Tortu ćemo napuniti kremom u koju dodajemo sjemenke vanilije, rum i limun, a biskvit će odisati vrhunskom čokoladom.

Danas je na redu karamel sjajna glazura. Za sve vas koji su spremni naučiti nešto novo, novu glazuru, a da ne zaboravimo dekoraciju, kao i uvijek radimo neki novi stil - Holip dekoracija koju jednostavno morate vidjeti i naučiti.

Naučimo sve to u ovoj dvodnevnoj radionici - uz puno smijeha i zabave, te odgovore na sva vaša pitanja, naučite napraviti ovu elegantnu tortu.

640,00 kuna (84,94 €) (tečaj 7,53450)

16.11.2022.   SRIJEDA  u 18 sati

PRALINE - POPUNJENO

Puno vas je tražilo da ponovimo radionicu pralina, e pa drage moje dame i gospodo otvaramo samo na vaš zahtjev dodatnu radionicu najfinijih domaćih pralina.

  • Naučimo kako pravilno temperirati čokoladu, kako obložiti kalupe čokoladom i što je jako važno kao izrade pralina.
  • Napunimo ih najfinijom kremom i ponesite sve praline kući.

Čekamo vas s najfinijom čokoladom na staroj adresi. Zabavimo se i naučimo kako napraviti praline bez stresa.

535,00 kuna (71,00 €) (tečaj 7,53450)

23.11.2022. SRIJEDA u 18.00 sati

IZRADA DOMAĆEG VUČENOG TIJESTA- ZAGORSKI ŠTRUKLI POPUNJENO!

Zbog velikog interesa ponavljamo radionicu izrade domaćeg vučenog tijesta.

Naučite:

  • kako napraviti domaće vučeno tijesto
  • kako riješiti vječiti problem zašto tijesto puca i zašto tijesto nije podatno.

Punjeni nadjevom od sira, te kuhani i zapečeni u bogatom umaku od vrhnja ili kuhani štrukli preliveni preprženim krušnim mrvicama i maslacem i kiselim vrhnjem.

Sve tajne domaćeg vučenog tijesta (te još poneku) otkrivamo vam u današnjem tečaju.

520,00 kuna (69,01 €) (tečaj 7,53450)

RADIONICE U PROSINCU

Sada je pravi trenutak da donesete važnu odluku. Nakon teške radne godine vrijeme je da učinite nešto za sebe, za vaše prijatelje, za vaše najmilije ili za vaše kolege s posla. Odlučite se za radionicu gdje ćete naučiti nešto novo (pa na kraju otići kući puni novog znanja i slasnih kolača) ili pak darujte poklon bon za radionicu kao božićni, novogodišnji ili rođendanski dar.

Svatko tko voli slastice biti će oduševljen takvim poklonom umjesto „zanimljivog“ poklona kojeg će proslijediti dalje.

Jeste li možda razmišljali o team buildingu? Sada je zadnji čas za tako nešto. Odlučite se i vaš tim će biti oduševljen.

Vidimo se!

NOVE RADIONICE OD 30.11 – 29.12.2022.

30.11.2022.   SRIJEDA  u 18 sati

MACARONSI POPUNJENO!
  • Kako napraviti macaronse bez previše stresa, a da k tome još i uspiju?
  • Puno je skrivenih tajni u tim malenim, šarenim i ukusnim kolačićima.
  • Kada i u kojem trenutku dodajemo šećer?
  • Kako znamo do kojeg trenutka miješati bjelanjak?
  • Koliko dugo ih peči da ispadnu savršeni?

Sve odgovore i tajne otkrivamo na današnjem tečaju macaronsa. Pripremite sva pitanja koje vas muče vezana uz macaronse i pri tome ih naučite raditi, a na kraju sve što napravite kao i uvijek nosite svojim kućama.

535,00 kuna (71,00 €) (tečaj 7,53450)

7.12.2022. SRIJEDA u 18.00 sati

IZRADA DOMAČEG VUČENOG TIJESTA - ZAGORSKI ŠTRUKLI JOŠ JEDNO SLOBODNO MJESTO - POŽURITE!

Naučite kako napraviti domaće vučeno tijesto i riješite vječiti problem zašto tijesto puca te zašto nije podatno.

Punjenje tijesta nadjevom od sira, te kuhani i zapečeni štrukli u bogatom umaku od vrhnja ili pak kuhani štrukli preliveni preprženim krušnim mrvicama i maslacem te kiselim vrhnjem.

Sve tajne domaćeg vučenog tijesta (te još poneku) otkrivamo vam u današnjem tečaju.

520,00 kuna (69,01 €) (tečaj 7,53450)

9.12.2022.   PETAK  u 18 sati

MACARONSI JOŠ 1 SLOBODNO MJESTO!
  • Kako napraviti macaronse bez previše stresa, a da k tome još i uspiju?
  • Puno je skrivenih tajni u tim malenim, šarenim i ukusnim kolačićima.
  • Kada i u kojem trenutku dodajemo šećer?
  • Kako znamo do kojeg trenutka miješati bjelanjak?
  • Koliko dugo ih peči da ispadnu savršeni?

Sve odgovore i tajne otkrivamo na današnjem tečaju macaronsa. Pripremite sva pitanja koje vas muče vezana uz macaronse i pri tome ih naučite raditi, a na kraju sve što napravite kao i uvijek nosite svojim kućama.

535,00 kuna (71,00 €) (tečaj 7,53450)

 

14.12.2022.   SRIJEDA  u 18 sati

BOŽIĆNI GINGERBREAD KOLAČI POPUNJENO!

Dolazi nam najmirisnije doba godine - Božić.

Kakav bi to bio Božić bez mirisnih i lijepo ukrašenih kolačića koji mirišu na cimet, đumbir, muškatni oraščić, vaniliju i još k tome su i prekrasno ukrašeni. Na današnjoj radionici naučit ću vas napraviti tijesto za najfinije božićne kolačiće koje ćemo ukrasiti Royal Icing glazurom - šećernom glazurom.

  • Naučimo koje su tajne tijesta
  • Koliko ga dugo smijemo mijesiti
  • Koliko dugo odmarati
  • Otkrit ću vam tajnu sjajne glazure te koliko gusta mora biti a da ne curi sa kolačića i da je pri tome i bez grudica.
  • Puno je nedoumica oko debljine tijesta te koliko ga dugo peči da ga ne presušimo. Ukrasimo naše kolačiće u Božićnom duhu a da pri tome izgledaju elegantno i profinjeno.

Čekam vas na staroj adresi. Napravimo puno Orašara, šarenih lizalica, sobova, đumbirovih čovječuljaka i božićnih kuglica jer sve vas to čeka na današnjoj radionici.

535,00 kuna (71,00 €) (tečaj 7,53450)

21. i 22.12.2022. SRIJEDA I ČETVRTAK u 18.00 sati (DVODNEVNA RADIONICA)

IZRADA I DEKORIRANJE BOŽIČNE TORTE NOVIM, MODERNIM TEHNIKAMA U SLASTIČARSTVU POPUNJENO!

Ovog puta dočekajte Božić uz prekrasnu tortu koju će te napravit sami.

  • Na današnjoj radionici radit ćemo kremu s bijelom čokoladom, Speculas keksima, lješnjacima i ponekom kapi mirisnog ruma.
  • Sočni čokoladni biskvit premazat ćemo prvo mliječnom kremom i sve spojiti u jednu čaroliju okusa i mirisa.
  • Našu tortu ukrasit ćemo moderno i u božićnom duhu.
  • Naučit  ću vas raditi i Buttercream - kremu s maslacem, a da nije zasitna i masna.

Puno je posla u ova dva dana. Čeka nas izrada biskvita, kreme, dekoracije te samo dovršavanje i ukrašavanje.

Na kraj, ponesite svoju božićnu čaroliju svojim kućama.

640,00 kuna (84,94 €) (tečaj 7,53450)

28. i 29.12.2022.   SRIJEDA I ČETVRTAK  u 18 sati

IZRADA I DEKORIRANJE NOVOGODIŠNJE TORTE NOVIM,MODERNIM TEHNIKAMA U SLASTIČARSTVU JOŠ 1 SLOBODNO MJESTA - POŽURITE!

Tko još nije usavršio tehniku dekoriranja i ukrašavanja modernim tehnikama u slastičarstvu sada je pravi trenutak jer ovo je zadnja radionica u ovoj godini.

  • Napravimo finu tortu s konjakom, čokoladom i svilenom kremom od karamele = jedna bombastična kombinacija okusa, mirisa i izgleda.
  • Napravit ćemo fini i sočni biskvit od naranče, badema i čokolade.
  • Tortu ćemo dobro ohladiti preko noći te je glazirati sjajnom glazurom (mirror glaze).
  • Naučiti ću Vas kako napraviti Mirror glaze -staklenu glazuru te kako je pravilno prelit preko torte.
  • Naučite koje su tajne staklene glazure, koliko dugo je smijemo kuhati, do koje temperature je ohladiti prije samog glaziranja torte.

Dočekajmo Novu godinu s prefinom tortom. Naučite još novih modernih dekoracija i sve to primijenite kod kuće. Dekorirajmo tortu zlatom i dočekajmo Novu sretni i zadovoljni jer svaki trud se na kraju isplati.

660,00 kuna (87,59 €) (tečaj 7,5345)

 


 

Vrste radionica

  • Radionice slastičarstva za početnike
  • Radionice slastičarstva za osobe s osnovnim znanjem
  • Radionice slastičarstva za napredne
  • Radionice ukrašavanja slastica
  • Radionice za izradu torti
  • Radionice za izradu prigodnih blagdanskih slastica
  • Radionice za izradu zdravih slastica
  • Radionice za izradu egzotičnih slastica
  • Radionice za mlade mame
  • Radionice za profesionalne slastičare
  • Radionica za profesionalne kuhare
  • Radionice za slane slastice
  • Radionice modernih slastica
  • Radionice za izradu specijalnih vrsta slastica
  • Dijabetičari
  • Osobe s intolerancijom na gluten
  • Osobe s intolerancijom na laktozu
  • Sportaši
  • Slastice po Košer i Halal standardima
  • Radionice internacionalnih slastica uz gostovanje inozemnog šefa slastičarne

          EXTRA:

  • Kuharske radionice uz gostujućeg vrhunskog šefa kuhinje.

 

 


INFORMACIJE I PRIJAVE:

WWW. Sweet-lab.hr

Mail: info@sweet-lab.hr

Tel: 098/ 99 49 423

Pratite nas na Instagramu i Facebooku