Jesenske radionice
Dragi ljubitelji slastica,
s veseljem vas obavještavamo da su vrućine popustile, a mi nastavljamo s našim slastičarskim radionicama u Sweet Labu! Pozivamo vas da nam se pridružite i ponovno uživate u slatkim kreacijama, učenju novih tehnika i ugodnom društvu.
Rezervirajte svoje mjesto i vidimo se u Sweet Labu! Slatki pozdrav.
Najava radionica za period: 12.9.2024. - 24.9.2024.
12. i 13.9.2024. DVODNEVNA RADIONICA - Četvrtak i petak u 18.00 sati
IZRADA I DEKORIRANJE ENTREMET TORTE MODERNIM TEHNIKAMA U SLASTIČARSTVU: ESPRESSO, CARAMEL, LJEŠNJAK I CRNA ČOKOLADA
Na ovoj radionici naučit ćete izradi Sable breton tijesta kojeg možemo kombinirati s različitim okusima. Mi ćemo našu kombinaciju napraviti s lješnjakom i smeđim šećerom. Kako bi naša torta bila što ljepša u samom presijeku, upotpunit ćemo je s čokoladnim ganacheom od 70 % kakao maslaca i aromom najmirisnije vanilije. Svilenkastu kremu obogatit ćemo sviježim espresom i Mascarponeom, a zatim ćemo tortu zamrznuti na 24 sata.
Drugi dan naše slatke radionice naučit ćete izradi najsjajnije karamel glazure. Ovako elegantna torta zahtjeva i elegantnu dekoraciju.
Kako ćemo je dekorirati i s kojom tehnikom? Dođite i uživajte na ovoj dvodnevnoj radionici.
Uz dobru zabavu, puno savjeta koji će vam koristiti u izradi vaših slastica i kod kuće, čekamo vas na već poznatoj adresi.
Cijena po osobi = 133,00 €
18. i 19.9.2024. DVODNEVNA RADIONICA - Srijeda i četvrtak u 18.00 sati
IZRADA I DEKORIRANJE MONOPORCIJA MODERNIM TEHNIKAMA U SLASTIČARSTVU: PINA COLADA, LIMETA, ČOKOLADA I ANANAS
Naučite pripremiti osvježavajuću kombinaciju kokosa, limete i čokolade.
Našu dvodnevnu radionicu započet ćemo izradom sočnog čokoladnog biskvita. Kako bi naše monoporcije bile fine, a k tomu još i primamljive napravit ćemo ih u slojevima. Kuhat ćemo kremu s Pina Colada likerom, a u sredinu naših monoporcija staviti ćemo karamelizirani ananas.
Kako kod nas uvijek ima iznenađenja tako ćemo i ovaj puta staviti još jedan sloj iznenađenja s limetom. Naše monoporcije glazirat ćemo hrskavom čokoladnom glazurom u prekrasnim nijansama. Naučite sve tajne najzahtjevnije dekoracije koju možete napraviti i kod kuće bez imalo glavobolje.
Iznenadite svoje ukućane nečim novim, finim, osvježavajućim i modernim.
Cijena po osobi = 133,00 €
24.9.2024. JEDNODNEVNA RADIONICA - Utorak u 18.00 sati
MACARONSI: BOROVNICA I LIMUN
Kako napraviti macaronse bez previše stresa, a da k tome još i uspiju?
Puno je skrivenih tajni u tim malenim, šarenim i ukusnim kolačićima.
- Kada i u kojem trenutku dodajemo šećer?
- Kako znamo do kojeg trenutka miješati bjelanjak?
- Kako ga pravilno napraviti i kako ga pravilno skuhati i da bude glatki i svilenkasti?
- Koliko dugo ih peći da ispadnu savršeni?
Naučite izradu kreme s finim coulijem od borovnice. U sredinu svakog Macaronsa stavit ćemo svilenkasti Lemon curd.
Sve odgovore i tajne otkrivamo na našem tečaju macaronsa. Pripremite sva pitanja koje vas muče vezana uz macaronse i pri tome ih naučite raditi, a na kraju sve što napravite kao i uvijek nosite svojim kućama. Naučite sve tajne macaronsa i pravilno balansirajte okuse i boje.
Vidimo se na još jednoj radionici prefinih macaronsa. Svaki polaznik na kraju radionice dobiva diplomu.
Cijena po osobi = 105,00 €
Organizacija individualnih tečajeva Standardnih operativnih procedura (SOP -a)
Edukacija o izradi Standardnih operativnih procedura za:
- Recepciju
- Restoran i bar
- Domaćinstvo
Svaki od navedenih tečajeva traje 7 dana, a termini održavanja su po dogovoru.
Cijena tečaja iznosi 1.700 € (12808,65 kn) + PDV po tečaju.
Vrste radionica
- Radionice slastičarstva za početnike
- Radionice slastičarstva za osobe s osnovnim znanjem
- Radionice slastičarstva za napredne
- Radionice ukrašavanja slastica
- Radionice za izradu torti
- Radionice za izradu prigodnih blagdanskih slastica
- Radionice za izradu zdravih slastica
- Radionice za izradu egzotičnih slastica
- Radionice za mlade mame
- Radionice za profesionalne slastičare
- Radionica za profesionalne kuhare
- Radionice za slane slastice
- Radionice modernih slastica
- Radionice za izradu specijalnih vrsta slastica
- Dijabetičari
- Osobe s intolerancijom na gluten
- Osobe s intolerancijom na laktozu
- Sportaši
- Slastice po Košer i Halal standardima
- Radionice internacionalnih slastica uz gostovanje inozemnog šefa slastičarne
EXTRA:
- Kuharske radionice uz gostujućeg vrhunskog šefa kuhinje.
INFORMACIJE I PRIJAVE:
WWW. Sweet-lab.hr
Mail: info@sweet-lab.hr
Tel: 098/ 99 49 423
Pratite nas na Instagramu i Facebooku