Remetinečka cesta 75/C
+ 385 98 99 49 423
info@sweet-lab.hr

Radionice

 


 

Radionice u najavi

16.09.2021. Četvrtak od 18.00 sati

BUREK S MESOM I BUREK SA SIROM

Na današnjoj radionici naučiti ćemo izradu domaćeg vučenog tijesta.

Idealno za početnike kao i za one koji već „barataju gradivom“

Ovaj puta tražili ste izradu Bureka. Puno je pitanja i dilema oko vučenog tijesta :

-Zašto mi tijesto puca ?

-Zašto ga ne mogu razvući?

-Koja tvrdoća tijesta mora biti?

Sve odgovore i male tajne  domaćeg vučenog tijesta pronađite na današnjem tečaju pre finih Bureka na 2 načina.

450,00 kn

18.09.2021. Subota od 18.00 sati

PARIS BREST S PRALINE KREMOM

Zbog velike zainteresiranosti ponavljamo radionicu

Na današnjem tečaju učiti ćemo sve tajne prženog / kuhanog tijesta.

Zašto je važno da ga dovoljno kuhamo prije samog pečenja?

Koju vrstu brašna upotrebljavamo za tijesta a koju za kreme?

Kako napraviti najfiniju praline kremu, te kako dekorirati svaku slasticu pojedinačno, a da ona izgleda elegantno i primamljivo ?

Sve to i još neke male tajne naučiti ćete na današnjem tečaju.

450,00 kn

21.09.2021. Utorak u 18.00 sati

MACARONS S KREMOM OD BIJELE ČOKOLADE I HIBISKUSA

Vraćamo se ponovno u Pariz. Upoznajte se sa svim tajnama malih, šarenih i prefinih Macaronsa.

Radit ćemo roze Macaronse i obojat ih prirodnom roza bojom. Da bi obojali naše Macaronse upoznat ćemo se s prirodnom bojom cikle i hibiskusa u prahu. Prah od cikle i hibiskusa idealan je za slastice kojima želimo dodati boju a ne želimo koristiti umjetna bojila.

Izradu i sve tajne Macaronsa naučimo zajedno uz puno smijeha, dobre zabave i prefinih Macaronsa.

450,00 kuna

23.09.2021. Četvrtak u 18.00 sati

KIŠ LOREN (QUICHE) S LOSOSOM I MLADIM LUKOM

Danas ću s vama podijeliti recept za najfiniji i profinjeni Kiš Loren, koji još nazivamo Francuska slana pita. Prefino i jako brzo jelo koje možemo jesti u svako doba dana.

Naučiti ćemo napraviti slano tijesto koje još u stručnoj terminologiji zovemo (Pâte brisée) za Kiš Loren, te punjenje od lososa i mladog luka. Ispeći ga s prefinom kremom i uživati u bogatstvu okusa Francuske. Učiti ćemo pravilan omjer namirnica za slano prhko tijesto te kako i koliko dugo mijesiti tijesto. Također ćemo objasniti tehniku „ Pečenja naslijepo „ i zašto je to važno.

Puno pitanja i još više odgovora pronađite na današnjem tečaju.

450,00 kuna

 


 

Vrste radionica

  • Radionice slastičarstva za početnike
  • Radionice slastičarstva za osobe s osnovnim znanjem
  • Radionice slastičarstva za napredne
  • Radionice ukrašavanja slastica
  • Radionice za izradu torti
  • Radionice za izradu prigodnih blagdanskih slastica
  • Radionice za izradu zdravih slastica
  • Radionice za izradu egzotičnih slastica
  • Radionice za mlade mame
  • Radionice za profesionalne slastičare
  • Radionica za profesionalne kuhare
  • Radionice za slane slastice
  • Radionice modernih slastica
  • Radionice za izradu specijalnih vrsta slastica
  • Dijabetičari
  • Osobe s intolerancijom na gluten
  • Osobe s intolerancijom na laktozu
  • Sportaši
  • Slastice po Košer i Halal standardima
  • Radionice internacionalnih slastica uz gostovanje inozemnog šefa slastičarne

          EXTRA:

  • Kuharske radionice uz gostujućeg vrhunskog šefa kuhinje.

 

 


INFORMACIJE I PRIJAVE:

WWW. Sweet-lab.hr

Mail: info@sweet-lab.hr

Tel: 098/ 99 49 423

Pratite nas na Instagramu i Facebooku