Remetinečka cesta 75/C
+ 385 98 99 49 423
info@sweet-lab.hr

Radionice

 


 

Radionice u najavi

Rezervacije i plaćanje

Želite li naučiti nešto novo? Vaše predznanje je nebitno. Naše radionice namijenjene su svima: od totalnih neznalica do profesionalnih slastičara.

Dođite sami i s ostalim polaznicima naučite izrađivati vrhunske slastice na kojima će vam zavidjeti svi vaši prijatelji i susjedi ili organizirajte ekipu pa napravite natjecanje tko će biti bolji u izradi slastice.

Organizirajte team building za vaše kolege. Kupite poklon bon za radionicu i poklonite ga kao znak pažnje ili rođendanski poklon osobi za koju znate da bi željela naučiti raditi savršene kolače.

Opcije su beskonačne. Saznajte na licu mjesta zašto i Amerikanci prilikom dolaska u Hrvatsku dolaze na radionice.

RADIONICE U SVIBNJU - MJESEC MODERNIH SLASTICA

5.5.2022.  Četvrtak u 18 sati

EKLERI S ČOKOLADOM I MALINOM

Za sve vas koji želite naučiti sve tajne kuhanog tijesta i prefine čokoladne kreme u kombinaciji s malinom.

Puno je tajni u kuhanom, ili kako ga još zovemo u slastičarstvu, prženom tijestu.

  • Vječno pitanje: kako znam koliko dugo moram kuhati tijesto?
  • Koje brašno koristimo za tijesto, a koje za kremu?
  • Koliko se dugo peče i na kojoj temperaturi?
  • Kako napuniti ekler?
  • Kako ga dekorirati da izgleda moderno a ne dosadno?

Ovog puta ga radimo na jedan sasvim drugačiji i moderniji način.

Dođite i uvjerite se sami da u vama leži skriveni talent. Budite ponosni na sebe i uživajte u svom trudu. Kao i uvijek, sve što vaše vrijedne ruke stvore nosite svojoj kući.

490,00 kuna

19.5. i 20.5.2022. Četvrtak i Petak u 18 sati

IZRADA I DEKORIRANJE INDIVIDUALNIH DESERATA MODERNIM TEHNIKAMA U SLASTIČARSTVU POPUNJENO

Ovog puta ćemo se posvetiti individualnom desertu, s obzirom na to da svi vole slastice koje su osvježavajuće, lagane, a pri tome modernog i senzualnog izgleda. Naučili smo do sada kako moderno i elegantno dekorirati torte, a sada je došao red na individualne slastice. Podignimo ljestvicu na viši nivo u izradi slastica i naučite kako zadiviti svoje najmilije prekrasnim i zavodljivim slasticama.

Današnja kombinacija je mango, tonka, mascarpone i bijela čokolada.

Odvažite se i isprobajte jedan novi začin - Tonka, poznat kao mješavina tropskih začina. Koristimo je kao i zamjenu za vaniliju u desertima. Aroma tonke će vas osvojiti svojim mirisom. Izradit ćemo sočni biskvit s bademima i limetom. Naučit ćemo kako napraviti svilenkastu i najfiniju kremu s mascarponeom i sjemenkom tonke, te obogatit desert gelom od manga.

Naše deserte ćemo dobro ohladit preko noći, a drugi dan radionice čeka nas glazura i dekoriranje. Radit ćemo neke nove tehnike dekoriranja svakog deserta te vidjeti kako je moderno slastičarstvo otišlo jako daleko.

Dođite i uživajte u izradi modernih individualnih slastica. Naučite najnovije trendove u slastičarstvu… Čekamo vas na staroj adresi.

600,00 kuna

25.5.2022.  Srijeda u 18 sati

MINI TARTLETS S AROMATIZIRANIM JAGODAMA POPUNJENO

Stiže nam i kraljica proljeća - jagoda. Naučimo kako napraviti najprhkiji tartlet, a da nam tijesto nije tvrdo, zbijeno i da nam stranice tartleta ne padnu kod pečenja.

  • Danas ćemo raditi puno malih mirisnih tartleta.
  • Naučiti kuhati najfiniju kremu s mahunom Madagaskarske vanilije te isto tako naučiti koje su pogreške u samom kuhanju te kako je spasiti da nam krema bude za prste polizati.
  • U svaki tart na dno ćemo staviti aromatizirane jagode i naučiti kako napraviti aromatizirani sirup.
  • Svaki tartlet bogato ćemo ukrasiti svježim jagodama…moj omiljeni desert ne samo zbog boja nego i nezaboravnog okusa. Probajte pojesti samo jedan - jednostavno mami.

490,00 kuna

31.5.2022.  Utorak u 18 sati

IZRADA DOMAĆEG VUČENOG TIJESTA POPUNJENO

Ovog puta radimo dvije vrste mini savijača - sa šumskim voćem i svježim sirom i drugu sa svježim jagodama, vanilijom i cimetom. Naučimo raditi domaće vučeno tijesto. Naučimo koja tvrdoća tijesta mora biti i kako i koliko ga dugo odmarati te kako ga razvući tanko preko cijelog stola.

Naučimo u kojim omjerima i koje brašno koristimo za vučena tijesta te kako napraviti mini elegantne štrudlice, a da nam pri tome ne iscuri nadjev kod rolanja. Na kraju otkrijte sa čime premažemo savijaču da nam dobije zlatno smeđu boju, a da je pri tome ne prepečemo.

Vučeno domaće tijesto je nezaobilazan klasik koji ima jako puno tajni. Dođite i saznajte sve male tajne.

490,00 kuna

RADIONICE U LIPNJU 

Ljeto je pred nama. Želite li naučiti nešto novo? Možda inovativne ljetne slastice?

Vaša razina predznanja nije bitna. Naše radionice namijenjene su svima: vama, vašim prijateljima, vašim susjedima, ali i profesionalcima.

  • Dođite i naučite izrađivati vrhunske slastice na kojima će vam zavidjeti svi vaši prijatelji i susjedi.
  • Organizirajte ekipu pa napravite natjecanje tko će biti bolji u izradi slastice kao team building za vaše kolege ili kao inovativna proslava rođendana.
  • Kupite poklon bon za radionicu te ga poklonite kao znak pažnje ili rođendanski poklon osobi za koju znate da bi željela naučiti raditi savršene kolače.
  • Opcije su beskonačne.

Saznajte zašto  Amerikanci prilikom dolaska u Hrvatsku dolaze na naše radionice

Saznajte zašto nas je i poznata Holivudska glumica Milla Jovovich odabrala da napravimo posebnu slasticu koja se zove Milla Jovovich

 

8. i 9.6.2022.  Srijeda i Četvrtak u 18 sati

IZRADA I DEKORIRANJE DESERTA - MONOPORCIJA MODERNIM TEHNIKAMA U SLASTIČARSTVU

Započnimo mjesec lipanj mirisom malina, kokosa i bijele čokolade.

Kao što već i sami znate svakog puta radimo nešto novo, otkrivamo neku novu kremu, glazuru i dekoraciju.

Tako ćemo i ovog puta otkriti nove izazovne monoporcije.

  • Raditi ćemo kremu s kokosom i limetom. Naš ljetni desert obogatit ćemo mariniranim malinama.
  • Naravno, radit ćemo i sočni biskvit koji će upotpuniti naš cijeli ljetni desert.
  • Naučiti pravilno koristiti glazuru i ispraviti sve pogreške, naučiti puno novih trikova i kako dekorirati slasticu da bude elegantna.
  • Sve to vas čeka na već poznatoj adresi.

Dođite i naučite sve tajne monoporcija.

600,00 kuna

14.6.2022.  Utorak u 18 sati

MINI ŠARLOTA S JAGODAMA I BAZGOM

Male elegantne šarlotice svima oduzimaju dah. Vrlo je važno da je desert kako ukusan tako i lijepo i elegantno dekoriran.

Da ne ostane zaboravljena danas je na našem meniu Mini Šarlota.

  • Radit ćemo kremu s jagodama i bazgom, biskvit s limunom.
  • Dekorirati naš desert s jagodama i uživati u bojama ljeta koje nam je već na vratima.
  • Iznenadite svoje ukućane lijepim i finim desertom a da pri tome ne provedete cijeli dan u kuhinji jer….
  • Sve što napravite nosite doma.

490,00 kuna

20.6.2022.  Ponedjeljak u 18 sati

TARTLETS SA SLANOM KARAMELOM, VANILIJOM I ČOKOLADOM

Danas učimo raditi prhku podlogu za tartletse. Puno vas je imalo pitanja o podlozi za tartletse.

  • Zašto mi tijesto puca, zašto nije kompaktno?
  • Kako znam koliko se dugo miješa i koja je temperatura maslaca?
  • Kako napraviti slanu karamel kremu a da nije grudasta nego da je svilena?
  • Kako na kraju dekorirati desert i kako temperirati čokoladu?

Puno vas zapne na dekoriranju gotovih deserta. Naučit ćemo kako raditi lijepe, elegantne i brze čokoladne dekoracije koje možete uz malo truda napraviti kod svoje kuće. Puno je pitanja a još više odgovora i malih tajna.

Dođite i sami se uvjerite da Vi to možete.

490,00 kuna

29. i 30.6.2022.  Srijeda i Četvrtak u 18 sati

IZRADA I DEKORIRANJE TORTE

Danas učimo raditi tortu koju možemo poslužiti u svim prilikama.

  • Radit ćemo izdašni čokoladni biskvit, kremu sa Lemoncelom i bijelom čokoladom, punu svježine i okusa.
  • Radimo i najfiniju kremu od maslaca ali to nije sve….
  • Dekorirat ćemo je na jedan sasvim novi i moderan način.

Puno je tehnika u ta dva dana.

Otkrijte tehnike sočnog biskvita, lagane i prozračne puter kreme i naučite kako je dekorirati.

Svoju tortu nosite doma kao, a i uvijek zabava je zagarantirana.

600,00 kuna

 


 

Vrste radionica

  • Radionice slastičarstva za početnike
  • Radionice slastičarstva za osobe s osnovnim znanjem
  • Radionice slastičarstva za napredne
  • Radionice ukrašavanja slastica
  • Radionice za izradu torti
  • Radionice za izradu prigodnih blagdanskih slastica
  • Radionice za izradu zdravih slastica
  • Radionice za izradu egzotičnih slastica
  • Radionice za mlade mame
  • Radionice za profesionalne slastičare
  • Radionica za profesionalne kuhare
  • Radionice za slane slastice
  • Radionice modernih slastica
  • Radionice za izradu specijalnih vrsta slastica
  • Dijabetičari
  • Osobe s intolerancijom na gluten
  • Osobe s intolerancijom na laktozu
  • Sportaši
  • Slastice po Košer i Halal standardima
  • Radionice internacionalnih slastica uz gostovanje inozemnog šefa slastičarne

          EXTRA:

  • Kuharske radionice uz gostujućeg vrhunskog šefa kuhinje.

 

 


INFORMACIJE I PRIJAVE:

WWW. Sweet-lab.hr

Mail: info@sweet-lab.hr

Tel: 098/ 99 49 423

Pratite nas na Instagramu i Facebooku