Hvala vam na svim slatkim trenucima!
Drage naše polaznice i dragi naši polaznici,
želimo vas obavijestiti da je za nas vrijeme da okrenemo novu stranicu i zato vam želimo reći…Hvala vam za sve ove godine koje smo proveli zajedno u najslađem edukacijskom centru Sweet Lab. Svaka radionica bila je puna smijeha, zabave, ali kada je trebalo slušati upute i paziti na korake pri stvaranju slastica – ozbiljnost je bila na prvom mjestu. 🙂 Hvala vam što smo uz vas i mi naučili puno novih stvari i što smo svi zajedno tvorili jednu predivnu, slatku zajednicu. Hvala vam što ste s nama dijelili svoju strast, kreativnost i energiju. Iako se naši putevi sada razdvajaju, nadamo se da će svi slatki trenuci iz Sweet Laba ostati s vama zauvijek.
Za nas je vrijeme da se okrenemo nekim novim izazovima, ali želimo da nastavite stvarati, eksperimentirati i uživati u slasticama – jer ljubav prema slatkom nikada ne prestaje!
S ljubavlju,
Sweet Lab tim
Organizacija individualnih tečajeva Standardnih operativnih procedura (SOP -a)
Edukacija o izradi Standardnih operativnih procedura za:
- Recepciju
- Restoran i bar
- Domaćinstvo
Svaki od navedenih tečajeva traje 7 dana, a termini održavanja su po dogovoru.
Cijena tečaja iznosi 1.700 € (12808,65 kn) + PDV po tečaju.
-
- Recepcija
-
- Restorani i barovi
-
- Domaćinstvo
Types of workshops
- Confectionery workshops for beginners
- Confectionery workshops for people with basic knowledge
- Confectionery workshops for the advanced
- Dessert decorating workshops
- Cake making workshops
- Workshops for making special holiday desserts
- Workshops for making healthy desserts
- Workshops for making exotic desserts
- Workshops for young mothers
- Workshops for professional confectioners
- Radionica za profesionalne kuhare
- Salty dessert workshops
- Modern dessert workshops
- Workshops for making special types of desserts
- Diabetics
- People with gluten intolerance
- People with lactose intolerance
- Athletes
- Desserts according to Kosher and Halal standards
- International dessert workshops with a visit from a foreign pastry chef
EXTRA:
- Cooking workshops with a guest top chef.
INFORMATION AND APPLICATIONS:
WWW. Sweet-lab.hr
Mail: info@sweet-lab.hr
Tel: 098/ 99 49 423
Follow us on Instagram and Facebook