Remetinečka cesta 75/C
+ 385 98 99 49 423
info@sweet-lab.hr

Workshops

 


 

Workshop announcement

3.11. i 4.11.2021.  Srijeda i Četvrtak u 18 sati

DVODNEVNA RADIONICA

IZRADA TORTE I DEKORIRANJE MODERNIM TEHNIKAMA U SLASTIČARSTVU SOLD OUT 
  • Izrada čokoladnog biskvita
  • Izrada kreme sa čokoladom i malinama
  • Izrada Butter cream kreme (krema od maslaca)
  • Izrada dekoracije s rižinim papirom te dekoriranje torte

Puno je zahtjevnih sitnica u ta dva dana. Puno je sakrivenih tajni kako tortu napraviti da je ravna, savršena….

Koje su tajne kreme od maslaca …sve te nove tehnike u slatkom svijetu naučite već danas. Radit ćemo sa šablonama, rižinim papirom, bojati…..

Čeka vas puno lijepih iznenađenja. Čekam vas.

600,00 kuna

10.11. i 11.11.2021.  Srijeda i Četvrtak u 18 sati

DVODNEVNA RADIONICA 

IZRADA TORTE I DEKORIRANJE MODERNIM TEHNIKAMA U SLASTIČARSTVU SOLD OUT
  • Izrada čokoladnog biskvita
  • Izrada kreme sa čokoladom i malinama
  • Izrada Butter cream kreme (krema od maslaca)
  • Izrada dekoracije s rižinim papirom te dekoriranje torte

Puno je zahtjevnih sitnica u ta dva dana. Puno je sakrivenih tajni kako tortu napraviti da je ravna, savršena….

Koje su tajne kreme od maslaca …sve te nove tehnike u slatkom svijetu naučite već danas. Radit ćemo sa šablonama, rižinim papirom, bojati…..

Čeka vas puno lijepih iznenađenja. Čekam vas.

600,00 kuna

17.11.2021.  Srijeda u 18 sati

ZAGORSKI ŠTRUKLI  SOLD OUT

Izrada domaćeg vučenog tijesta.

Punjenje nadjevom od sira, te kuhani i zapečeni u bogatom umaku od vrhnja.

Kuhani štrukli preliveni preprženim krušnim mrvicama i maslacem te kiselim vrhnjem.

Naučite kako napraviti domaće vučeno tijesto, vječiti problem zašto puca i zašto nam tijesto nije podatno.

Sve tajne vučenog tijesta (te još poneku) otkrivamo vam u današnjem tečaju.

450,00 kuna

24.11. i 25.11.2021.  Srijeda i Četvrtak u 18 sati 

DVODNEVNA RADIONICA

IZRADA GRIOTTE TORTE I DEKORIRANJE MODERNIM TEHNIKAMA U SLASTIČARSTVU SOLD OUT

Danas radimo jednu elegantnu ljepoticu s tamnom čokoladom i višnjama.

Ispeći ćemo sočni biskvit, nadjenuti najfinijom čokoladnom kremom koju ćemo kombinirati s usitnjenim i mariniranim višnjama, ali to nije sve. Radit ćemo dvije kreme i sve to spojiti u jedan savršen okus. Našu tortu glazirat ćemo ovaj put s Mirror glaze (staklenom sjajnom glazurom). Ovog puta nova tehnika i novi recept za kreme i glazuru.

A da bi torta izgledala elegantno, naučit ću vas izradom čokoladnih dekoracija nekim novim tehnikama ukrašavanja u svijetu modernog slastičarstva.

Otkrijte koliko možete biti kreativni, iznenadite svoje ukućane prekrasnom i prefinom tortom  jer sve što napravite nosite doma.  Zabava zagarantirana. Vidimo se!

Radionica traje 2 dana po 3 sata.

600,00 kuna

1.12.2021. Srijeda u 18 sati

 IZRADA DIZANOG TIJESTA -  OREHNJAČA I MAKOVNJAČA SOLD OUT 

Došao je red i na dizano tijesto. Ovaj put radimo slasticu iz djetinjstva. Puno je nedoumica, pitanja, a još više tajni u izradi dizanog tijesta.

  • Koje brašno koristiti?
  • Na što moramo paziti kod izrade kvasa?
  • Kako znamo da je tijesto dovoljno dignuto?
  • Kojom greškom uništavamo kvasac?
  • Koliko dugo moram dizati tijesto i koliko se dugo peče?
  • Zašto se korica odvaja od nadjeva?

Sve odgovore mirisnog dizanog tijesta otkrit će vam najnagrađivanija  trostruka državna prvakinja u slastičarstvu.

Božić nam kuca na vrata. Naučite izradu prefine orehnjače i makovnjače. Radionica za znalce i početnike.

Obucite se lagano jer ne otvaramo prozore. Kvasac ne voli propuh.

Radionica traje 3 sata.

450,00 kuna

3.12.2021. Petak u 18 sati

ZAGORSKI ŠTRUKLI NA DVA NAČINA SOLD OUT 

Izrada domaćeg vučenog tijesta.

Punjenje nadjevom od sira, te kuhani i zapečeni u bogatom umaku od vrhnja.

Kuhani štrukli preliveni preprženim krušnim mrvicama i maslacem te kiselim vrhnjem.

Naučite kako napraviti domaće vučeno tijesto, vječiti problem zašto puca i zašto nam tijesto nije podatno.

Sve tajne vučenog tijesta (te još poneku) otkrivamo vam u današnjem tečaju.

Radionica traje 3 sata.

450,00 kuna

 

7.12.2021. Utorak u 18 sati

BOŽIČNI KOLAČIĆI (GINGERBREAD COOKIES) SOLD OUT 

Stiglo nam je i vrijeme Božića, izrade prhkih, mirisnih i šarenih kolačića.

Na današnjoj radionici naučite izraditi mirisno prhko tijesto. Naučite napraviti Royal icing (šećernu glazuru) kojom ćemo ukrasiti naše kolačiće. Naučite kako ukrasiti kolačiće da izgledaju elegantno i u Božićnom duhu. Naučite izradu i sve tajne šećerne glazure, a ima ih puno!!

Razveselite sebe i svoje ukućane na božićno jutro mirisnim i šarenim kolačićima.

Kao i uvijek, uz puno zabave i smijeha izradimo zajedno puuuuno božićnih čovječuljaka, pahuljica, borića, čizmica i lizalica i otkrijmo sve tajne ovih prekrasnih slastica.

Radionica traje 3 sata.

450,00 kuna

9. i 10.12.2021. Četvrtak i Petak u 18 sati 

DVODNEVNA RADIONICA

KUĆICA OD MEDENJAKA (GINGERBREAD HOUSE) SOLD OUT 

Izradite sami svoju slatku kućici i  uživajte u izgradnji okruženi mirisnim začinima.

Puno je posla i zahtjevnih elemenata u ta dva dana.

Izradit ćemo tijesto, a zatim ga dobro odmoriti i primiti se posla. Ukrasiti ćemo kućicu božićnim detaljima, a na vama je samo da ukrasite vaš stol prekrasnim ukrasom koji ste sami izradili.

Pohvalite se i vi svojom kućicom. Svaka kućica je jedinstvena i posebna za sebe.

Dat ćemo puno truda, uložiti puno smijeha i ljubavi da izradimo božićnu kućicu.

Radionica traje 2 dana po 3 sata.

550,00 kuna

15. i 16.12.2021. Srijeda i Četvrtak u 18 sati

DVODNEVNA RADIONICA

IZRADA I DEKORIRANJE BOŽIĆNE TORTE NOVIM, MODERNIM TEHNIKAMA U SLASTIČARSTVU

Kakav bi to Božić bio, da na stolu nemamo prekrasnu tortu i još pri tome da je ukrašena u božićnom duhu. Radit ćemo sočni biskvit od cimeta i badema i kakaa. Nafilati kremom od mandarina te ukrasiti. Radit ćemo razne ukrase od fondana, izomalt šećera i još po nekim ukrasom iznenađenja.

Božić nam kuca na vrata. Naučimo neke nove tehnike i dekoracije u modernom svijetu slastičarstva.

Radionica traje 2 dana po 3 sata.

600,00 kuna

28. i 29.12.2021. Utorak i Srijeda u 18 sati 

DVODNEVNA RADIONICA

IZRADA I DEKORIRANJE NOVOGODIŠNJE TORTE MODERNIM TRENDOVIMA U SLASTIČARSTVU

Tko još nije usavršio tehniku dekoriranja i ukrašavanja modernim tehnikama u slastičarstvu sada je pravi trenutak jer ovo je posljednja radionica u ovoj, 2021. godini.

Napravimo finu tortu s konjakom, čokoladom i krokant pastom od lješnjaka i to sve čini jednu bombastičnu kombinaciju okusa. Tortu ćemo dobro ohladiti preko noći te je glazirati sjajnom glazurom (mirror glaze) .

Dočekajmo Novu godinu s prefinom tortom. Naučite još novih modernih dekoracija i sve to primijenite kod kuće.

Dekorirajmo tortu zlatom i dočekajmo Novu sretni i zadovoljni jer svaki trud se na kraju isplati.

Radionica traje 2 dana po 3 sata.

600,00 kuna

 


 

Types of workshops

  • Confectionery workshops for beginners
  • Confectionery workshops for people with basic knowledge
  • Confectionery workshops for the advanced
  • Dessert decorating workshops
  • Cake making workshops
  • Workshops for making special holiday desserts
  • Workshops for making healthy desserts
  • Workshops for making exotic desserts
  • Workshops for young mothers
  • Workshops for professional confectioners
  • Radionica za profesionalne kuhare
  • Salty dessert workshops
  • Modern dessert workshops
  • Workshops for making special types of desserts
  • Diabetics
  • People with gluten intolerance
  • People with lactose intolerance
  • Athletes
  • Desserts according to Kosher and Halal standards
  • International dessert workshops with a visit from a foreign pastry chef

          EXTRA:

  • Cooking workshops with a guest top chef.

 

 


INFORMATION AND APPLICATIONS:

WWW. Sweet-lab.hr

Mail: info@sweet-lab.hr

Tel: 098/ 99 49 423

Follow us on Instagram and Facebook