Remetinečka cesta 75/C
+ 385 98 99 49 423
info@sweet-lab.hr

Workshops

Slastičarske radionice

 


 

Workshop announcement

Najava novih radionica od 24.4. do 9.5.

24. i 25.4.2024. srijeda i četvrtak (DVODNEVNA RADIONICA)

Monoporcije - jagoda, bosiljak, bijela čokolada i limeta

Na ovoj radionici radit ćemo sočni biskvit s bijelom čokoladom i limetom. Naše monoporcije napunit ćemo kremom s mascarponeom, sjemenkama najfinije tahićanske vanilije i tučenog slatkog vrhnja. Da bi naše monoporcije bile što ljepše i finije ukomponirat ćemo i jagodu koja se savršeno slaže sa svježim bosiljkom. Naše napravljene monoporcije ostavit ćemo 24 da se zamrznu,  i drugi dan ih ukrasiti modernim tehnikama u slastičarstvu. Glazirat ćemo ih najfinijom  bijelom, belgijskom  čokoladom te izraditi modernu dekoraciju i uživati u svome remek dijelu.

Imamo jako puno tehnika, savjeta i slastičarske terminologije u ova dva dana. Puno je skrivenih tajna u izradi monoporcija a još više kako ih lijepo i decentno ukrasiti. Dođite nam na još jednu radionicu monoporcija i uživajte u izradi prekrasnih kolačića.

Uz dobru zabavu, puno korisnih savjeta svaki polaznik dobiva i diplomu. Sva vaša remek dijela nosite ukućanima i prijateljima  na degustaciju.

CIJENA PO OSOBI: 128,00 €

2.5.2024. četvrtak u 18.00 sati 

Praline

Puno je upita o pralinama i o pravilnoj izradi pralina.

Na ovoj radionici naučit ču vas kako pravilno temperirati čokoladu, kako  pravilno obložiti kalupe, te kako  ih obojati  da bi naše praline izgledale moderno i atraktivno. Naučite i zašto nam se praline sjaje kao staklo, te kako ih pravilno napuniti i što je još važnije zatvoriti.

Čime obojati praline te kojim tehnikama? Naučite i izradu ganache punjenja…čime ćemo ih puniti otkrijte i naučite. Puno je izazova u ovoj čokoladnoj radionici.

Dođite i uživajte u mirisima i okusima najfinije belgijske čokolade. Svaki polaznik dobiva diplomu, recepturu, te sve što napravite nosite kući.

CIJENA PO OSOBI: 105,00 €

8. i 9.5.2024. srijeda i četvrtak u 18.00 sati  (DVODNEVNA RADIONICA)

Pinacolada entremet torta - izrada i dekoriranje modernim tehinkama u slastičarstvu

Hajdemo ove vrućine zasladit jednom finom Entremet tortom s mirisima kokosa, ananasa, smeđeg šećera i bijelog ruma.

Napravit ćemo sočni biskvit s tamnom čokoladom i smeđim šećerom. U našu Mousse kremu dodat ćemo kokos i bijeli rum. Svaka Entremet torta mora biti u slojevima da u samom presjeku bude što zanimljivija i ljepša. Mi ćemo u sredinu naše torte ukomponirati ananas. Sve te mirise i okuse spojit ćemo u jednu mirisnu tortu te zamrznuti na 24 sata.

Našu tortu ocaklit ćemo Mirror glazurom ili takozvanom staklenom glazurom. Kako napraviti staklenu glazuru a da je podatna i sjajna? Kako ravno i pravilno ocakliti tortu te kako je elegantno dekorirati naučite na ovoj dvodnevnoj radionici. Radimo nove i moderne ukrase za tortu.

Čekamo vas na staroj i već poznatoj adresi. Svaki polaznik dobiva diplomu te svoju tortu ponosno nosi kući, zajedno s receptom.

Vidimo se. 🙂

CIJENA PO OSOBI: 128,00 €

Organizacija individualnih tečajeva Standardnih operativnih procedura (SOP -a)

Edukacija o izradi Standardnih operativnih procedura za:

  • Recepciju
  • Restoran i bar
  • Domaćinstvo

Svaki od navedenih tečajeva traje 7 dana, a termini održavanja su po dogovoru.

Cijena tečaja iznosi 1.700 € (12808,65 kn) + PDV po tečaju.

 


 

Types of workshops

  • Confectionery workshops for beginners
  • Confectionery workshops for people with basic knowledge
  • Confectionery workshops for the advanced
  • Dessert decorating workshops
  • Cake making workshops
  • Workshops for making special holiday desserts
  • Workshops for making healthy desserts
  • Workshops for making exotic desserts
  • Workshops for young mothers
  • Workshops for professional confectioners
  • Radionica za profesionalne kuhare
  • Salty dessert workshops
  • Modern dessert workshops
  • Workshops for making special types of desserts
  • Diabetics
  • People with gluten intolerance
  • People with lactose intolerance
  • Athletes
  • Desserts according to Kosher and Halal standards
  • International dessert workshops with a visit from a foreign pastry chef

          EXTRA:

  • Cooking workshops with a guest top chef.

 

 


INFORMATION AND APPLICATIONS:

WWW. Sweet-lab.hr

Mail: info@sweet-lab.hr

Tel: 098/ 99 49 423

Follow us on Instagram and Facebook