Remetinečka cesta 75/C
+ 385 98 99 49 423
info@sweet-lab.hr

Workshops

 


 

Workshop announcement

Reservations and payment

RADIONICE U LIPNJU 

Ljeto je pred nama. Želite li naučiti nešto novo? Možda inovativne ljetne slastice?

Vaša razina predznanja nije bitna. Naše radionice namijenjene su svima: vama, vašim prijateljima, vašim susjedima, ali i profesionalcima.

  • Dođite i naučite izrađivati vrhunske slastice na kojima će vam zavidjeti svi vaši prijatelji i susjedi.
  • Organizirajte ekipu pa napravite natjecanje tko će biti bolji u izradi slastice kao team building za vaše kolege ili kao inovativna proslava rođendana.
  • Kupite poklon bon za radionicu te ga poklonite kao znak pažnje ili rođendanski poklon osobi za koju znate da bi željela naučiti raditi savršene kolače.
  • Opcije su beskonačne.

Saznajte zašto  Amerikanci prilikom dolaska u Hrvatsku dolaze na naše radionice

Saznajte zašto nas je i poznata Holivudska glumica Milla Jovovich odabrala da napravimo posebnu slasticu koja se zove Milla Jovovich

Zagorski štrukli na američki način - prilog na HRT-ovom Dnevniku

8. i 9.6.2022.  Srijeda i Četvrtak u 18 sati

IZRADA I DEKORIRANJE DESERTA - MONOPORCIJA MODERNIM TEHNIKAMA U SLASTIČARSTVU

Započnimo mjesec lipanj mirisom malina, kokosa i bijele čokolade.

Kao što već i sami znate svakog puta radimo nešto novo, otkrivamo neku novu kremu, glazuru i dekoraciju.

Tako ćemo i ovog puta otkriti nove izazovne monoporcije.

  • Raditi ćemo kremu s kokosom i limetom. Naš ljetni desert obogatit ćemo mariniranim malinama.
  • Naravno, radit ćemo i sočni biskvit koji će upotpuniti naš cijeli ljetni desert.
  • Naučiti pravilno koristiti glazuru i ispraviti sve pogreške, naučiti puno novih trikova i kako dekorirati slasticu da bude elegantna.
  • Sve to vas čeka na već poznatoj adresi.

Dođite i naučite sve tajne monoporcija.

600,00 kuna

14.6.2022.  Utorak u 18 sati

MINI ŠARLOTA S JAGODAMA I BAZGOM

Male elegantne šarlotice svima oduzimaju dah. Vrlo je važno da je desert kako ukusan tako i lijepo i elegantno dekoriran.

Da ne ostane zaboravljena danas je na našem meniu Mini Šarlota.

  • Radit ćemo kremu s jagodama i bazgom, biskvit s limunom.
  • Dekorirati naš desert s jagodama i uživati u bojama ljeta koje nam je već na vratima.
  • Iznenadite svoje ukućane lijepim i finim desertom a da pri tome ne provedete cijeli dan u kuhinji jer….
  • Sve što napravite nosite doma.

490,00 kuna

20.6.2022.  Ponedjeljak u 18 sati

TARTLETS SA SLANOM KARAMELOM, VANILIJOM I ČOKOLADOM

Danas učimo raditi prhku podlogu za tartletse. Puno vas je imalo pitanja o podlozi za tartletse.

  • Zašto mi tijesto puca, zašto nije kompaktno?
  • Kako znam koliko se dugo miješa i koja je temperatura maslaca?
  • Kako napraviti slanu karamel kremu a da nije grudasta nego da je svilena?
  • Kako na kraju dekorirati desert i kako temperirati čokoladu?

Puno vas zapne na dekoriranju gotovih deserta. Naučit ćemo kako raditi lijepe, elegantne i brze čokoladne dekoracije koje možete uz malo truda napraviti kod svoje kuće. Puno je pitanja a još više odgovora i malih tajna.

Dođite i sami se uvjerite da Vi to možete.

490,00 kuna

29. i 30.6.2022.  Srijeda i Četvrtak u 18 sati

IZRADA I DEKORIRANJE TORTE

Danas učimo raditi tortu koju možemo poslužiti u svim prilikama.

  • Radit ćemo izdašni čokoladni biskvit, kremu sa Lemoncelom i bijelom čokoladom, punu svježine i okusa.
  • Radimo i najfiniju kremu od maslaca ali to nije sve….
  • Dekorirat ćemo je na jedan sasvim novi i moderan način.

Puno je tehnika u ta dva dana.

Otkrijte tehnike sočnog biskvita, lagane i prozračne puter kreme i naučite kako je dekorirati.

Svoju tortu nosite doma kao, a i uvijek zabava je zagarantirana.

600,00 kuna

 


 

Types of workshops

  • Confectionery workshops for beginners
  • Confectionery workshops for people with basic knowledge
  • Confectionery workshops for the advanced
  • Dessert decorating workshops
  • Cake making workshops
  • Workshops for making special holiday desserts
  • Workshops for making healthy desserts
  • Workshops for making exotic desserts
  • Workshops for young mothers
  • Workshops for professional confectioners
  • Radionica za profesionalne kuhare
  • Salty dessert workshops
  • Modern dessert workshops
  • Workshops for making special types of desserts
  • Diabetics
  • People with gluten intolerance
  • People with lactose intolerance
  • Athletes
  • Desserts according to Kosher and Halal standards
  • International dessert workshops with a visit from a foreign pastry chef

          EXTRA:

  • Cooking workshops with a guest top chef.

 

 


INFORMATION AND APPLICATIONS:

WWW. Sweet-lab.hr

Mail: info@sweet-lab.hr

Tel: 098/ 99 49 423

Follow us on Instagram and Facebook