Remetinečka cesta 75/C
+ 385 98 99 49 423
info@sweet-lab.hr

Workshops

 


 

Workshop announcement

19.10.2021. Utorak od 18.00 sati 

PUMPKIN PIE (TORTA S BUNDEVOM)

Dolaskom jeseni dolaze nam i prekrasni plodovi koji su savršena kombinacija u desertnom izdanju. Naučite kako najbolje ukomponirati bundevu s hrskavim tijestom, koju vrstu bundeve iskoristiti i kako je obraditi u kremastu i svilenu kremu bez grudica. Naučite izraditi kremu, tijesto, te dekoraciju za ovu kraljicu jeseni.

  • Kuhat ćemo kremu od bundeve.
  • Izraditi hrskavo tijesto.
  • Dekorirati tortu i sve to ponijeti doma.

Kao i uvijek uz puno smijeha, dobre zabave naučit ćemo puno tehnika i tajni u slastičarskom svijetu,

Vidimo se na već poznatoj adresi.

450,00 kn

22.10.2021.  Petak u 18.00 sati

KESTEN TARTLETS S NARANČOM I ČOKOLADOM

Još jedan desert koji povezujemo sa slatkim zalogajima jeseni. Kesten je namirnica s kojom treba biti pažljiv kada je u kombinaciji s drugim namirnicama da joj se ne izgubi tako jedinstven okus.

  • Kako napraviti čokoladnu podlogu za tartlets naučite već danas.
  • Kako napraviti kuhanu kremu s kestenom i narančom?
  • I ono najvažnije - kako dekorirati tartlets da izgledaju oku primamljivo?

Sve tehnike izrade kreme, tijesta, te moderne dekoracije naučite na ovoj radionici inspiriranoj plodovima jeseni.

 

CIJENA 450,00 kn

27.10. i 28.10. Srijeda i Četvrtak u 18 sati

DVODNEVNA RADIONICA

IZRADA TORTE I DEKORIRANJE MODERNIM TEHNIKAMA U SLASTIČARSTVU
  • Izrada čokoladnog biskvita
  • Izrada kreme sa čokoladom i malinama
  • Izrada Butter cream kreme (krema od maslaca)
  • Izrada dekoracije s rižinim papirom te dekoriranje torte

Puno je zahtjevnih sitnica u ta dva dana. Puno je sakrivenih tajni kako tortu napraviti da je ravna, savršena….

Koje su tajne kreme od maslaca …sve te nove tehnike u slatkom svijetu naučite već danas. Radit ćemo sa šablonama, rižinim papirom, bojati…..

Čeka vas puno lijepih iznenađenja. Čekam vas.

600,00 kuna

 


 

Types of workshops

  • Confectionery workshops for beginners
  • Confectionery workshops for people with basic knowledge
  • Confectionery workshops for the advanced
  • Dessert decorating workshops
  • Cake making workshops
  • Workshops for making special holiday desserts
  • Workshops for making healthy desserts
  • Workshops for making exotic desserts
  • Workshops for young mothers
  • Workshops for professional confectioners
  • Radionica za profesionalne kuhare
  • Salty dessert workshops
  • Modern dessert workshops
  • Workshops for making special types of desserts
  • Diabetics
  • People with gluten intolerance
  • People with lactose intolerance
  • Athletes
  • Desserts according to Kosher and Halal standards
  • International dessert workshops with a visit from a foreign pastry chef

          EXTRA:

  • Cooking workshops with a guest top chef.

 

 


INFORMATION AND APPLICATIONS:

WWW. Sweet-lab.hr

Mail: info@sweet-lab.hr

Tel: 098/ 99 49 423

Follow us on Instagram and Facebook