Remetinečka cesta 75/C
+ 385 98 99 49 423
info@sweet-lab.hr

Workshops

 


 

Workshop announcement

NAJAVA RADIONICA OD 9.2 - 2.3.2023.

Poklon bonom za radionicu izrade slastica iznenadite vama dragu osobu kao rođendanski poklon ili samo kao znak pažnje.

Organizirajte jedinstveni i nezaboravan team building kako bi vaš tim bio još bolji i uspješniji.

Proslava rođendana dosadna kao i svake godine ili nešto nezaboravno…………...razmislite!

Ako ste totalna neznalica – NIJE važno. Ako znate raditi kolače……..NIJE važno. Naše radionice su namijenjene za sve razine znanja.

I na kraju ono što je najbolje - slasticu koju naučite izrađivati nosite kući!!!

Kontaktirajte nas s povjerenjem!

9.2.2023. ČETVRTAK u 18.00 sati

PRALINE POPUNJENO!

Bliži nam se Valentinovo. Odlučite iznenaditi svog partnera ili partnericu najfinijim spojem belgijske čokolade, maline i ljubavi. Radit ćemo najsjajnije praline te ih ukrasiti modernim tehnikama čokoladnog svijeta.

  • Naučite kako dobiti sjaj na pralinama te kako ih ukrasiti.
  • Naučite kako pravilno temperirati čokoladu, kako obložiti kalupe čokoladom te što je još jako važno kod izrade pralina.
  • Napunimo ih najfinijom kremom i ponesimo ponosno sve praline kući.

Čekam vas s najfinijom čokoladom na staroj adresi. Zabavimo se i naučimo kako napraviti praline bez stresa. Zadivite svoju bolju polovicu čokoladnim delicijama koje ćete vlastoručno izraditi.

71,00 € (tečaj 7,53450 = 535,00 kn)

16. i 17.2.2023. ČETVRTAK I PETAK u 18.00 sati (DVODNEVNA RADIONICA)

IZRADA I DEKORIRANJE TORTE NOVIM, MODERNIM TEHNIKAMA U SLASTIČARSTVU POPUNJENO!

Ovog puta radit ćemo spoj čokolade, višnje i badema.

Napravimo sočni biskvit od badema, naranče i pokoje kapi alkohola.

Našu tortu nafilat ćemo najfinijom belgijskom čokoladom, a da bi naša torta bila što zanimljivija napraviti ćemo i sloj od višanja i vanilije.

A na kraju, napravimo našu tortu izuzetno atraktivnom i ukrasimo je baršunastim sprejom, te izradimo novu, modernu dekoraciju.

Čeka nas puno posla u ova dva dana: od izrade biskvita, kreme, dekoracije te samo dovršavanje i ukrašavanje.

Kao i svakog puta svoje prekrasne torte odnesite svojim kućama i zadivite svoju obitelj i prijatelje.

84,94€ (tečaj 7,53450 = 640,00 kn)

23.2.2023.   ČETVRTAK  u 18 sati

ZAGORSKI ŠTRUKLI POPUNJENO!

Naučite kako napraviti domaće vučeno tijesto, kako riješiti vječiti problem zašto tijesto puca i zašto tijesto nije podatno.

Punjeni nadjevom od sira, te kuhani i zapečeni u bogatom umaku od vrhnja ili kuhani štrukli preliveni preprženim krušnim mrvicama i maslacem te kiselim vrhnjem,

Sve tajne domaćeg vučenog tijesta (te još poneku) otkrivamo vam u današnjem tečaju.

69,01 € (tečaj 7,53450 = 520,00 kn)

2.3.2023. ČETVRTAK u 18.00 sati

MACARONSI OSTALA SU JOŠ SAMO 2 MJESTA ZA PRIJAVU!

Kako napraviti macaronse bez previše stresa a da k tome još i uspiju?

Puno je skrivenih tajni u tim malenim, šarenim i izuzetno ukusnim kolačićima.

  • Kada i u kojem trenutku dodajemo šećer?
  • Kako znamo do kojeg trenutka miješati bjelanjak?
  • Koliko dugo ih peči da ispadnu savršeni?
  • Kako ih pravilno napuniti kremom (ovaj puta je to krema od bijele čokolade i pistacija)?

Sve odgovore i tajne otkrivamo na današnjem tečaju macaronsa. Pripremite sva pitanja koje vas muče vezana uz macaronse i pri tome ih naučite raditi, a na kraju sve što napravite kao i uvijek ponosno nosite svojim kućama.

71,00 € (tečaj 7,53450 = 535,00 kn)  

 


 

Types of workshops

  • Confectionery workshops for beginners
  • Confectionery workshops for people with basic knowledge
  • Confectionery workshops for the advanced
  • Dessert decorating workshops
  • Cake making workshops
  • Workshops for making special holiday desserts
  • Workshops for making healthy desserts
  • Workshops for making exotic desserts
  • Workshops for young mothers
  • Workshops for professional confectioners
  • Radionica za profesionalne kuhare
  • Salty dessert workshops
  • Modern dessert workshops
  • Workshops for making special types of desserts
  • Diabetics
  • People with gluten intolerance
  • People with lactose intolerance
  • Athletes
  • Desserts according to Kosher and Halal standards
  • International dessert workshops with a visit from a foreign pastry chef

          EXTRA:

  • Cooking workshops with a guest top chef.

 

 


INFORMATION AND APPLICATIONS:

WWW. Sweet-lab.hr

Mail: info@sweet-lab.hr

Tel: 098/ 99 49 423

Follow us on Instagram and Facebook