Remetinečka cesta 75/C
+ 385 98 99 49 423
info@sweet-lab.hr

Workshops

 


 

Jesenske radionice

Dragi ljubitelji slastica,

s veseljem vas obavještavamo da su vrućine popustile, a mi nastavljamo s našim slastičarskim radionicama u Sweet Labu! Pozivamo vas da nam se pridružite i ponovno uživate u slatkim kreacijama, učenju novih tehnika i ugodnom društvu.

Rezervirajte svoje mjesto i vidimo se u Sweet Labu! Slatki pozdrav.

Najava radionica za period: 12.9.2024. - 24.9.2024.

 

12. i 13.9.2024.  DVODNEVNA RADIONICA - Četvrtak i petak u 18.00 sati

IZRADA I DEKORIRANJE ENTREMET TORTE MODERNIM TEHNIKAMA U SLASTIČARSTVU: ESPRESSO, CARAMEL, LJEŠNJAK I CRNA ČOKOLADA

Na ovoj radionici naučit ćete izradi Sable breton tijesta kojeg možemo kombinirati s različitim okusima. Mi ćemo našu kombinaciju napraviti s lješnjakom i smeđim šećerom. Kako bi naša torta bila što ljepša u samom presijeku, upotpunit ćemo je s čokoladnim ganacheom od 70 % kakao maslaca i aromom najmirisnije vanilije. Svilenkastu kremu obogatit ćemo sviježim espresom i Mascarponeom, a zatim ćemo tortu zamrznuti na 24 sata.

Drugi dan naše slatke radionice naučit ćete izradi najsjajnije karamel glazure. Ovako elegantna torta zahtjeva i elegantnu dekoraciju.

Kako ćemo je dekorirati i s kojom tehnikom? Dođite i uživajte na ovoj dvodnevnoj radionici.

Uz dobru zabavu, puno savjeta koji će vam koristiti u izradi vaših slastica i kod kuće, čekamo vas na već poznatoj adresi.

Cijena po osobi = 133,00 €

18. i 19.9.2024.  DVODNEVNA RADIONICA - Srijeda i četvrtak u 18.00 sati

IZRADA I DEKORIRANJE MONOPORCIJA MODERNIM TEHNIKAMA U SLASTIČARSTVU: PINA COLADA, LIMETA, ČOKOLADA I ANANAS

Naučite pripremiti osvježavajuću kombinaciju kokosa, limete i čokolade.

Našu dvodnevnu radionicu započet ćemo izradom sočnog čokoladnog biskvita. Kako bi naše monoporcije bile fine, a k tomu još i primamljive napravit ćemo ih u slojevima. Kuhat ćemo kremu s Pina Colada likerom, a u sredinu naših monoporcija staviti ćemo karamelizirani ananas.

Kako kod nas uvijek ima iznenađenja tako ćemo i ovaj puta staviti još jedan sloj iznenađenja s limetom. Naše monoporcije glazirat ćemo hrskavom čokoladnom glazurom u prekrasnim nijansama. Naučite sve tajne najzahtjevnije dekoracije koju možete napraviti i kod kuće bez imalo glavobolje.

Iznenadite svoje ukućane nečim novim, finim, osvježavajućim i modernim.

Cijena po osobi = 133,00 €

24.9.2024. JEDNODNEVNA RADIONICA - Utorak u 18.00 sati

MACARONSI: BOROVNICA I LIMUN

Kako napraviti macaronse bez previše stresa, a da k tome još i uspiju?

Puno je skrivenih tajni u tim malenim, šarenim i ukusnim kolačićima.

  • Kada i u kojem trenutku dodajemo šećer?
  • Kako znamo do kojeg trenutka miješati bjelanjak?
  • Kako ga pravilno napraviti i kako ga pravilno skuhati i da bude glatki i svilenkasti?
  • Koliko dugo ih peći da ispadnu savršeni?

Naučite izradu kreme s finim coulijem od borovnice. U sredinu svakog Macaronsa stavit ćemo svilenkasti Lemon curd.

Sve odgovore i tajne otkrivamo na našem tečaju macaronsa. Pripremite sva pitanja koje vas muče vezana uz macaronse i pri tome ih naučite raditi, a na kraju sve što napravite kao i uvijek nosite svojim kućama. Naučite sve tajne macaronsa i pravilno balansirajte okuse i boje.

Vidimo se na još jednoj radionici prefinih macaronsa. Svaki polaznik na kraju radionice dobiva diplomu.

Cijena po osobi = 105,00 €

 

Organizacija individualnih tečajeva Standardnih operativnih procedura (SOP -a)

Edukacija o izradi Standardnih operativnih procedura za:

  • Recepciju
  • Restoran i bar
  • Domaćinstvo

Svaki od navedenih tečajeva traje 7 dana, a termini održavanja su po dogovoru.

Cijena tečaja iznosi 1.700 € (12808,65 kn) + PDV po tečaju.

 


 

Types of workshops

  • Confectionery workshops for beginners
  • Confectionery workshops for people with basic knowledge
  • Confectionery workshops for the advanced
  • Dessert decorating workshops
  • Cake making workshops
  • Workshops for making special holiday desserts
  • Workshops for making healthy desserts
  • Workshops for making exotic desserts
  • Workshops for young mothers
  • Workshops for professional confectioners
  • Radionica za profesionalne kuhare
  • Salty dessert workshops
  • Modern dessert workshops
  • Workshops for making special types of desserts
  • Diabetics
  • People with gluten intolerance
  • People with lactose intolerance
  • Athletes
  • Desserts according to Kosher and Halal standards
  • International dessert workshops with a visit from a foreign pastry chef

          EXTRA:

  • Cooking workshops with a guest top chef.

 

 


INFORMATION AND APPLICATIONS:

WWW. Sweet-lab.hr

Mail: info@sweet-lab.hr

Tel: 098/ 99 49 423

Follow us on Instagram and Facebook